For mange, specielt mindre virksomheder, kan begreber som strategi, vision og mission, værdier og lignende, virke forvirrende og noget som er opfundet af konsulenter der skal finde på noget at lave. Imidlertid er det afgørende at alle brikker passer sammen, så der skabes en helhed i forhold til virksomhedens produkter, medarbejdere og kunder.

Specielt for medarbejderne, som dagligt skal levere varen, er det vigtigt at forstå hvad virksomheden kan, vil og skal. Mangler der en plan eller forstår medarbejderne ikke deres rolle i helheden, er det svært at levere en service og en kvalitet som står mål med kundernes forventninger. Når planen ligger fast er fokusering, vedholdenhed og opfølgning nøgleord når der skal eksekveres.

Selv de bedste planer er værdiløse, hvis de blot ligger i en skuffe og samler støv.

At få sat brikkerne rigtigt sammen behøver ikke være raketvidenskab – simple værktøjer kan få virksomheden til at udvikle sig og være med til at skabe resultater der er synlige for både ejere, medarbejdere og ikke mindst kunder.

Mutatio kan hjælpe dig med at få styr på brikkerne, og vi er med, når planerne skal gøres operationelle og nærværende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *